A magas vérnyomás és a nyomás ugrások - maradnak a múltban!

Szívroham és stroke - halálesetek közel 70% -át okozza a világon. Tíz ember közül hét meghal, a szív vagy az agy artériák elzáródása miatt. Gyakorlatilag minden esetben az ilyen szörnyű végzet oka - magas vérnyomás okozta egynyomású ugrások. Csendes gyilkos ahogy elnevezték a kardiológusok, évente több millió ember életét veszi el.


Király Kinga
Szívsebész, feltaláló, tanár, professzor, orvostudomány akadémikusa.
Munkatapasztalat - 48 év


A témáról:

Nem titok, hogy a szív- és érrendszeri megbetegedések - a világvezető betegségek az általuk elvett életek száma alapján. A magas vérnyomás a cardiovascularis megbetegedések számláján rögzített szívrohamok és strokeok fő oka. Természetesen más betegségek is nyomást gyakorolnak a testre, de a hipertónia és az általa okozott nyomáskülönbségek szolgálnak arra a kiváltó tényezőre, amely egy embert küld el a túlvilágba.

A konkrét értékekről szólva a hipertónia a végzetes "természetes" kimenetek mintegy 77-78% -áért felelős. Abszolút értelemben - ez körülbelül 1,54 millió haláleset 2015-ban, és 1,49 millió 2014-ben. Vagyis a számok valóban óriásiak és félelmetesek. Egészen a közelmúltig senki sem gyanította a katasztrófa méretét, mert nem volt részletes statisztika és elemzés. A 2011 és 2015 közötti időszakra nagy mennyiségű adatot gyűjtöttünk össze, ami meglehetősen kiábrándító következtetésekhez vezetett.

A nyomás minden esetben óriási túlterhelést okoz a szívizomnak, amely előbb-utóbb szívmegállással végződik. Nagyjából mondható, hogy minden alkalommal, a megnövekedett nyomás 10-20-szoros túlterhelést okoz a szívben. Ha a betegség végső kifejlődéséről beszélünk a magas vérnyomás mindig ugyanarra az eredményre vezet - halálra. Ha azonban az emberi halálozás legfontosabb okaként pontosan megemlítjük, akkor ez az esetek 89% -ában történik meg. Ez azt jelenti, hogy a helyzetek 89% -ában a magas vérnyomás szívrohammal vagy strokkal és halállal végződik. Ugyanakkor, ha még 20-30 évvel ezelõtt is, a diagnózisban szenvedõ betegeknek jó esélyük volt 10-20 évig élni, most a betegek elsõ öt évében körülbelül 2/3 (kétharmada) meghalnak. A betegek 2/3-a (kétharmada) a betegség első öt évében hal meg.

Különösen szörnyű az a tény, hogy sok ember nem is gyanítja, hogy magas vérnyomásuk van. És kihagyják a lehetőséget arra, hogy valamit kijavítsanak, és csak halált várnak.

Ezek a tünetek alapján megállapíthatja, hogy magas vérnyomása van:

  • Fejfájás
  • Szívverés gyorsulása
  • Fekete pontok a szemek előtt (légy)
  • Apátia, ingerlékenység, álmosság
  • Homályos látás
  • Izzadás
  • Krónikus fáradtság
  • Arc duzzanat
  • Az ujjak zsibbadása és hidegrázása
  • Nyomás ugrások

Még a tünetek egyikénél is el kell gondolkodnia. És ha kettő van, akkor ne habozzon: magas vérnyomása van. Egyébként a statisztikák szerint 67% hüpertensioon üldse ei tea, et nad on haiged.

Hogyan védhetjük meg magunkat és leküzdhetjük a betegséget?

Mindenekelőtt meg kell értenünk, hogy érdemes felhagyni a rossz szokásaid, különösen a dohányzást és az alkoholt. Ez csak súlyosbítja a helyzetet az artériás nyomással. A következő tény - hogy leüsse a nyomást, maskép sehogy. De ez nem gyógyítja meg a betegséget. Sőt, ha túlozni a gyógyszerekkel és éles nyomást kap, ez a test rendkívül negatív reakcióját eredményezheti még a szívrohamig is. Ez nem beszélve arrol, hogy a tabletták rendkívül nagy terhet rónak a májra.

Valójában jelenleg az egyetlen gyógyszer, amelyet az orvosok hivatalosan a magas vérnyomás kezelésére ajánlanak fel, és amelyet a kardiológusok a munkájuk során használnak - az ReCardio. Fejlesztése néhány évvel ezelőtt kezdődött, és a közelmúltban fejeződött be. A termék létrehozása olyan szakembercsapatot érintett, akik szorosan együttműködtek a kardiológusokkal. Ennek eredményeképpen egyedülálló eszköz volt, amely megbízhatóan "oltja" a magas vérnyomást és megszünteti annak okát, szemben az összes többi gyógyszerrel.

2016-ban a Preventív Orvoslás Állami Kutatóközpontja részeként a Kardiológiai és Szívsebészeti Kutatóközpont tudományos és gyakorlati központja sikeresen befejezte a ReCardio magas vérnyomás elleni küzdelemre irányuló új generációs gyógyszerek klinikai vizsgálatát. Az Intézet Sajtószolgálata kihirdette a következőket:

1. A standard módszerrel kiszámított ReCardio hatékonysága (azoknak a betegeknek a száma, akik 100-nál több betegnél részesültek, akik kezelés alatt álltak) a következő volt:
– A nyomás normalizálása - 97%
– Vénás trombózis megszüntetése - 80%.
– Az erőteljes palpitáció megszüntetése - 99%
– A fejfájás megszűnése - 100%
– Napközbe életerő növelése, éjszakai alvás javítása - 97%.
* A helyreállítás ebben az esetben azt jelenti, hogy megszabadulunk az összes tünettől, és nem jelentkeznek 6 hónapon belül.

2. Nemkívánatos mellékhatások, beleértve az allergiás reakciókat, nem mutatnak ki.

3. A ReCardio-t a hipertónia elleni küzdelem egyik vezető gyógyszereiként ismerik el.
Barna Ádám
A Kardiológiai és Szívsebészeti Tudományos és Gyakorlati Központ igazgatója. Professzor.
Munkatapasztalat - 29 év

Intézményünk munkatársai azt találták, hogy a gyógyszer befolyásolja a betegség okait, ami lehetővé teszi a magas vérnyomás megszabadulását. A tüneteket a felhasználás utáni első hat órában eltávolít, az aktív komponenseknek köszönhetően. Ez lehetővé teszi a kúra kezdete után azonnal, amit úgy nevezünk, mélyen lélegezni.

Az érrendszeri tónus teljesen helyreállt egy k]ra után. Ezenkívül a ReCardio hatékony a magas vérnyomás bármely szakaszában. A gyógyszer természetesen átment a klinikai vizsgálatokban. Szeretném megjegyezni, hogy a tesztelési folyamat hatékonysága bizonyult, és nem ad esélyt semmiféle külföldi eszköznek ellene. A nyugati gyógyszerek legjobb eredményei 20-21% -ban gyógyulnak. Esetünkben a gyógyult 75-77% -áról beszélünk. Minden más helyzetben egyszerűen stabilizálódik. Vagyis maga a magas vérnyomás a kezdetleges állapotban megmaradt (a vaszkuláris tónus problémája). De ugyanakkor nem ugrál a nyomás, és nagyszerűen érzi magát.

Magyarországon kívül a ReCardio-et Svájcban és Németországban klinikai vizsgálatoknak vetették alá, ami szintén megerősítette hatékonyságát. Most nagy a kereslet erre a gyógyszerre. De egy különleges megrendelés szerint csak hazánkban értékesítik, ami olyan kis mennyiségű termelésnek köszönhető, amely nem áll készen erre a keresletre.

Jelen pillanatban a gyógyszert kis tételekben állítják elő, bár a gyártó már új kapacitást épített fel, amely többször növeli a mennyiséget.

Jelenleg az eredeti ReCardio termék rendelhető a gyártó hivatalos weboldalán .


194 megjegyzés
Varga Judit

Először hallottam a termekről három hónappal ezelőtt és azonnal megrendeltem. A nyomással nagy problémák voltak. És az első nap után - semmit sem ugrott a nyomás. Élvezem az életet egyszerűen.

12 perce
Király Kata

Én is vásároltam a nagymamának - neki mindig a nyomás a probléma. Ő maga valószínűleg nem fog valamit az interneten megrendelni, még akkor sem, ha telefonon. Így én magam. Segített 100% -ot, bár a problémák régóta és globálisak voltak - már évek óta sok gyógyszert szedd.

17 perce
Missis Smit

Valami orvosi folyóiratban olvastam erről a termékről. Egy szakértői cikk volt, itt van ... .

19 perce
Katalin

Hallottam valahol én is. Valaki a barátaim közül rendelt magának. Magamnak problémák vannak már második éve, most ahogy elolvastam - eldöntöttem. Megrendelem én is, megpróbálom.

21 perce
Bandi
Én is rendeltem. Megígértek, hogy két napon belül szállítanak, várom.
25 perce
Ilona
Én is megrendeltem, 2 kúrára. Nálunk a családban mindenkinek problémája van a nyomással. És leggyakrabban szívrohamtól halnak meg.
27 perce
Kiss Enikő
Csak tegnap láttam erröl a ReCardio a tévében. Ott mesélték arról, hogy milyen jó gyógyszert az orvosok létrehozták magas vérnyomás ellen.
30 perce
Alex
A családban szinte minden nő halt meg szívrohamtól. Mindenkinek volt problémája a magas vérnyomsással. Igen, és a férfiaknak talán túl sokan voltak ilyenek. Én is hagyok alkalmazást .
34 perce
Szabina
Megrendeltem a nővéremnek két hónapja. Hosszú ideig szenvedett a nyomástól. Nem is tudja elképzelni mennyire hálás volt hogy megrendeltem a gyógyszert.
42 perce
Bogdán Balázs
Nekem úgy tűnik hogy minden rendben van nyomással, de az anyám folyamatosan szenved. Neki megrendelem - remélem segít.
egy órával ezelőtt
Vash Márta

Sokkal jobban érzem magam, mintha még fiatalabb volnék. De a külsőt nagyon érintet. Minden fiatalabb lett és egészségesebb.

egy órával ezelőtt
András

Ez egy csoda, Igen. Az ReCardio-t azonnal elrendeltem, ahogy hallottam róla. Kár, hogy 5 évvel ezelőtt nem tudtam róla, évek óta fájdalomtól szenvedtem, de most már életben vagyok és jól vagyok! Nyissa meg a világ! Köszönöm szépen.

egy órával ezelőtt
Tóth Ákos
Sok véleményе láttam erröl az ReCardio-röl. Aztán egy barátomnál hasonló probléma merült fel. Azt hiszem tanácsolni fogok neki, hogy megrendelje!
egy órával ezelőtt
Pintér Judit
A férjem sokat segített! A nyomás stabilizálódott! Csak 3 darab elég volt. Most én rendeltem magamnak! Segít tökéletesen.
egy órával ezelőtt
Anna816
Ez nagyszerű! Kell rendelni, mert már belefáradtam ebbe a magas nyomásba!
két órája
Zoli
két órájaNem fogszjátok elhinni, ugyanaz a probléma,volt nekem az erő folyamatos csökkenése, teljesen elvesztettem az érdeklődést az életben, már kétségbeesett, és itt ez a ReCardio, ez csak egy csoda jelenti, mindenkinek ajánlom
két órája
Michael

A fösvény kétszer fizet. Információt találtam a ReCardio-ról, de nem rendeltem meg. Úgy döntöttem, hogy az interneten vásárolok, olcsóbban. Valami másra bukkantam. Ennek eredményeként szidtam magam és megrendeltem a hivatalos honlapon. Érdekes, de ReCardio jött azonnal, ami nagyon jó. Köszönöm.

3 órája

Report